Botsingen - simulaties

De 3D wereld verkennen

Afspeelmodus

Met de afspeelmodus kun je eenvoudig een CoSpace op elk apparaat verkennen. Open gewoon de CoSpace en klik op Afspelen. Als je op een computer wilt bewegen, gebruik de muis en de pijlen of WASD op je toetsenbord. Als je op een tablet wilt bewegen, gebruik één of twee vingers op de pijl. 

Gyro modus

Je kunt een CoSpace verkennen met de Gyro-modus met behulp van een tablet of een smartphone en de CoSpaces Edu app. Hiermee kun je je apparaat verplaatsen om via het scherm rond te kijken. Open een CoSpace in de afspeelmodus en en klik op het gyro pictogram. 

VR

Open de CoSpaces Edu app op je smartphone, vind je CoSpace en klik op Afspelen en daarna op het pictogram van de VR-bril. CoSpaces zijn klaar om in VR te worden bekeken wanneer het telefoon 2 schermen toont .

AR

Open de CoSpaces Edu app op een AR-compatibel apparaat, open een CoSpace en klik op Afspelen en daarna op het AR-pictogram.

Scan je omgeving met je apparaat om een oppervlak te detecteren waarop je je scène kunt projecteren. Gebruik een vlak oppervlak en vermijd effen kleuren en glanzende oppervlakken! Tik vervolgens op het scherm om je scène te plaatsen! 

Merge Cube

Om een CoSpace gemaakt voor de MERGE Cube te bekijken, open de CoSpaces Edu app en klik op Afspelen. Je komt automatisch in de MERGE Cube modus. Neem de MERGE Cube in één hand en plaats deze voor de camera van je apparaat. Mogelijk moet je de MERGE Cube verplaatsen voordat deze door je apparaat wordt gedetecteerd. 

CoSpaces delen

Delen van privé-CoSpace via link of QR-code 

Publiceren naar de Galerij

Opties delen Privé CoSpace

Opties publiceren naar de galerij

Beheer toekenningen

Privé CoSpaces delen

Deel CoSpace met vrienden voor pc, laptop, tablet of telefoon.

360°- afbeelding exporteren. 

Een video maken en delen.

AR video maken en delen.

Remixen en bijwerken

Gepubliceerde CoSpaces remixen

Je kunt alleen CoSpaces remixen die weergegeven zijn met een Remix pictogram: Als je een CoSpace wilt remixen, selecteer deze en klik op Remixen . Je krijgt je eigen bewerkbare kopie van deze CoSpace onder je eigen CoSpaces. Geremixte CoSpaces kunnen ook worden gedeeld in hun bewerkte versies. Wanneer je een CoSpace deelt die is geremixt, vermeld dan de naam van de CoSpacer die het oorspronkelijk heeft gemaakt. 

Gedeelde CoSpaces bijwerken

De CoSpaces die je hebt gedeeld, kunnen op elk moment eenvoudig worden bijgewerkt! Klik op Delen om je opties voor delen te wijzigen of om je gedeelde CoSpace bij te werken. Nadat je je bewerkingen hebt aangebracht, klik op Update om je gedeelde CoSpace bij te werken. Als je deze CoSpace niet langer wilt delen, klik gewoon op Delen stoppen